Geachte lezer,

Voor u ligt de tweede uitgave van 2018 van onze Highlights magazine. Een van de aller leukste aspecten van het werken bij Habasit vind ik nog altijd het feit dat er heel veel deuren voor je opengaan. Doordat onze produkten hun weg vinden in zoveel verschillende toepassingen, zoals u weer zult kunnen lezen, krijg je de kans een blik te werpen bij bedrijven waar je het bestaan niet van kende. Wij zien elke dag weer voor welke uitdagingen onze klanten staan en leren hier veel van.

Onze application engineers zijn zeer ervaren in het maken van de juiste product keuze voor uw specifieke toepassing. Doordat ze jaarlijks vele honderden verschillende cases voorbij zien komen weten ze altijd wel een product en een oplossing te vinden die u nodig heeft om uw proces, uw machine, uw toepassing te optimaliseren. Deze operationele kennis koppelen ze aan de schat aan technische kennis die wij hebben vastgelegd in onze engineering guides, die de beste zijn die er op de markt te vinden zijn en die u via onze website kunt bekijken.

Wij wensen u veel leesplezier.

Peter Jan Troost
General Manager
Peter Jan Troost

HIGHLIGHTS

Uitgave 02/2018

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Pools, Turks, Nederlands, Chinees en Japans.

Circulatie: 21,000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl
Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Anna Marcol, Sonja Strimitzer, Inken Budecker, Susan Dijkhuizen, Izabela Panol

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Edward van Ravenswaaij

Redactie: Shelby Stuart (ST), Jeroen van der Bijl (JB)

Vertaaldienst: Justyna Ziębka

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit