Verhalen overdragen

Als u de nieuwste Highlights al in handen heeft gehad, dan heeft u vast nagedacht over transportbanden. Maar buiten de industrie zijn ze geen veelvoorkomend gespreksonderwerp. Je zou bijna geloven dat ze een special interest zijn, een apparaat dat we wel verwachten in een fabriek maar dat geen deel uitmaakt van ons dagelijks leven. Zelfs diegenen van ons die hen wél bewust waarderen, vergeten toch vaak hoe veel we elke dag weer op ze vertrouwen.

De alledaagse waarde

Vanaf het moment dat de wekker gaat, uw eerste slok koffie, tot het ei dat u kapot tikt op de rand van de koekenpan, tot de tube tandpasta op de plank, een transportband draagt bij aan de productie van de meeste alledaagse producten, groot en klein. Maar naast de onzichtbare factor die ze vormen in het functioneren van ons dagelijks leven, zijn er ook genoeg zichtbare voorbeelden. Of het nu het ophopen van de boodschappen is aan het einde van de band bij de kassa van de lokale supermarkt, of het verbranden van die calorieën op een loopband, transportbanden beschouwen we als een normaal object. Zelfs geldautomaten, die magische machines die ons dagelijks contact geld in handen stoppen, maken gebruik van kleine transportbanden zodat elk biljet veilig in uw portemonnee belandt.

Welke transportband bent u tegengekomen buiten de fabriek? Laat ons weten waar dit was en voor welk doel – deel uw foto's en transportbandverhalen (highlights@habasit.com), om een prijs te winnen én erover te lezen in één van onze volgende uitgaven.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit