Beste lezer,

In deze nieuwe editie van Highlights magazine vindt u informatie over veel onderwerpen en producten. Zoals de nieuwe range Habasit Premium TPU voedseltransportbanden. Deze nieuwe generatie voedseltransportbanden richt zich op de grootste uitdagingen voor voedselverwerkers: voedselveiligheid en operationele efficiëntie. De banden zijn bestand tegen hoge temperaturen, water, oliën en agressieve, chemische reinigingsmiddelen en hebben goede lossingseigenschappen.

Ghesquiere Metaalwerken is een Belgische machinebouwer die Habasit transportbanden gebruikt. Directeuren Davy Vermeire en Jo Chevalier kennen elkaar al jaren. De één werkte eerder bij Habasit, de ander in de maritieme sector. In 2015 sloegen zij de handen ineen en namen Ghesquiere Metaalwerken in Roeselare over. Zij bouwen machines en productielijnen en werken intensief samen met ­Habasit. Lees hierover meer op pagina 4 en 5, en hoe zij zich, net als Habasit, willen onderscheiden met maatwerk en snelheid.

Tuff Tread is een producent van loopbanden voor hele bijzondere toepassingen. Op pagina 8 en 9 kunt u meer lezen over het bedrijf, en hoe ze omgaan met de zeer specifieke klantwensen

Ik wens u veel leesplezier.

Edward van Ravenswaaij
Head of Sales and Marketing Benelux
Edward van Ravenswaaij

HIGHLIGHTS

Uitgave 03/2018

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Pools, Turks, Nederlands, Chinees en Japans.

Circulatie: 21.000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl
Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Anna Marcol, Sonja Strimitzer, Inken Budecker, Susan Dijkhuizen, Izabela Panol

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Edward van Ravenswaaij

Redactie: Shelby Stuart (ST), Jeroen van der Bijl (JB)

Vertaaldienst: Justyna Ziębka

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit