Beste lezer,

Nu de feestdagen weer achter ons liggen waarbij ik hoop dat u deze in goede gezondheid en gezelschap heeft kunnen vieren, kunnen we terugkijken op een succesvol jaar.

Door introductie van nieuwe producten, gezonde economie en uw vertrouwen heeft Habasit Benelux een gezonde groei laten zien. Tevens hebben we diverse nieuwe klanten mogen verwelkomen en zijn we actief op de AGRI markt. Door onze Belgische en Nederlandse activiteiten verder met elkaar te integreren, hebben wij stappen gezet om onze dienstverlening naar u verder te optimaliseren. Aangevuld met een verbeterde product portfolio zien wij 2019 dan ook met vertrouwende tegemoet.

In de verschillende artikelen in deze uitgave kunt u de toepassingen van onze Pin Joint verbindingen lezen en leert u meer over de geschiedenis van de banden industrie. Wist u dat het gebruik van profielen het verschil kan maken in de performance van uw productieproces? In deze uitgave leest u hier meer over.

Samen met mijn collega’s wens ik u een gezond en succesvol nieuw jaar toe en zien wij uit naar onze gezamenlijke samenwerking.

Veel leesplezier,

Edward van Ravenswaaij
Head of Sales and Marketing Benelux
Edward van Ravenswaaij

HIGHLIGHTS

Uitgave 01/2019

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Pools, Turks, Nederlands, Chinees en Japans.

Circulatie: 21.000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl
Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Anna Marcol, Sonja Strimitzer, Inken Budecker, Susan Dijkhuizen

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Edward van Ravenswaaij

Redactie: Shelby Stuart (ST)

Vertaaldienst: Justyna Ziębka

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit