Communicatie op z'n best

In deze uitgave introduceren we graag even de gezichten achter ons MO Marketing Communicatie Team. Van het coördineren van deelname aan internationale beurzen tot het ontwerpen van de huisstijl, tot digitale media, campagnes en de Highlights – hun werk komen we elke dag tegen. In nauwe samenwerking met face-to-face lokale verkoop- en marketingteams, zijn dit de mensen achter de schermen die Habasit zichtbaar maken voor de wereld. Hier volgt een glimp van hun gezamenlijke passie voor zowel werk als plezier:
Joanna Sliwinska, Marketing Communication coördinator in Polen, werkzaam voor Habasit sinds juni 2018, verantwoordelijk voor internationale beurzen en media.


Ik hou van uitdagingen, zowel in mijn werk, waar ik elke beurs of mediacampagne in detail moet plannen, als in mijn privéleven, waar ik veel tijd besteed aan het voorbereiden op aanstaande wedstrijden (triathlon, hardlopen, fietsen). Maar elke tentoonstelling en elke wedstrijd is weer anders, en ik hou ervan om mij constant aan te passen en ze stuk voor stuk tot een succes te maken.

Het organiseren van beurzen voor ons bedrijf geeft me de kans om samen te werken met collega's vanuit de hele wereld, waaronder ISM's, productmanagers, beurszaken, standbouwers, stand-crew, etc. “Het onmogelijke doen we snel, wonderen duren iets langer” is mijn levensmotto.
Sonja Strimitzer, communicatiespecialist in Oostenrijk, werkzaam bij Habasit sinds 2011, hoofdredacteur van het Highlights-magazine en verantwoordelijk voor de verhalen van onze klanten.


Ik ben opgegroeid in de Oostenrijkse Alpen en gek op skiën en andere buitensporten. Daarnaast houd ik ervan tijd door te brengen met mijn vrienden. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de levens van mensen. Ik beschouw het als een privilege dat collega's en klanten hun gedachten met mij delen en mij vertrouwen wanneer ze hun verhalen vertellen.

Het moment dat ik weer een nieuwe Highlights in mijn handen houd is altijd de moeite waard. Ik hoop dat u net zoveel geniet van het lezen van de Highlights als ik ervan geniet ze te maken.
Gabriela Laskowska, Marketing Production coördinator in Polen, in dienst bij Habasit sinds 2018, verantwoordelijk voor het management van productmonsters en promotiemateriaal van Habasit wereldwijd.


Waar ik het meeste waarde aan hecht is teamwork. Na een korte brainstormsessie werken we samen en ondersteunen we elkaar bij elke fase van het proces om de beste resultaten te behalen. Na het werk wordt al mijn tijd opgeslokt door ballroom dancing, wat net zoveel toewijding vraagt.

Van idee tot het uiteindelijke product, ik geniet van het proces van het creëren van objecten en om te zien hoe gedachten vorm krijgen in de realiteit.
Maciej Gajda, Market Launch coördinator in Polen, vers Habasit-bloed, is verantwoordelijk voor het afstemmen van marketing-lanceringsactiviteiten met verschillende departementen, en het ontwikkelen en ondersteunen van communicatiepakketten.


Naast het werk hou ik van sporten, zoals volleybal, maar ik geniet ook van fietsen en tennis. Ik hecht veel waarde aan een vruchtbare samenwerking en zie daarom de interactie tussen verschillende teams als een kans om meningen uit veel verschillende hoeken bij elkaar te krijgen.

Persoonlijk denk ik dat het succes van een bedrijf in de mensen zit, en het fascineert mij elke keer weer hoeveel geweldige resultaten we kunnen bereiken met het synergie-effect.
Anna Marcol, marketing-communicatie manager en al werkzaam bij Habasit sinds 2017, ziet toe op de projecten van het MarCom team.


Als enthousiast wereldreiziger hou ik ervan nieuwe plaatsen, culturen en mensen te ontdekken. Reizen is een fantastische leerervaring – ik kom van elke reis terug met nieuwe ideeën voor zowel mijn persoonlijke als professionele leven.

Ik ben gepassioneerd over communicatie, vooral over het bieden van waarde en aandacht trekken in het digitale tijdperk. Als wereldwijd team krijgen we de kans om samen te werken met collega's vanuit de hele wereld en ik ben er trots op deel uit te maken van een team met zoveel creatieve ideeën en samenwerkingszin.
Danuta Gola, Visual Communication specialist in Polen, in dienst bij Habasit sinds 2016, verantwoordelijk voor corporate identity en de consistente visuele aanwezigheid van het Habasit merk in alle graphics.


Ik ondersteun mijn collega's over de hele wereld met mijn grafische ontwerpen. Ik deel mijn kennis over de visuele merkrepresentatie en de printproductie.

In mijn vrije tijd ben ik ook geïnteresseerd in visuele taal, namelijk als gepassioneerde landschapsfotograaf.Artur Romanczyk

Artur Romańczyk, specialist op het gebied van visuele communicatie in Polen, werkzaam bij Habasit sinds 2016.


Ik vind veel inspiratie in de natuur. Ik ben een grote fan van dieren, vooral mijn eigen vierbenige 'loafer'.

Ik geniet van wat ik doe en wijd een groot deel van mijn leven aan grafisch ontwerp. Universitaire kennis in combinatie met werkervaring stelt mij in staat uitdagingen in oplossingen om te zetten. Veel van de ontwerpen voor brochures en visitekaartjes van Habasit zijn door mij gemaakt.
Susan Dijkhuizen, Content Marketing coördinator, gestationeerd in Nederland en verantwoordelijk voor de Habasit Expert Blog.


Ik ben gepassioneerd over content en digitale marketing en geniet ervan deel uit te maken van het professionele internationale MarCom team, dat onze wereldwijde verkooporganisatie ondersteunt. Ik ben nieuwsgierig naar het ontdekken van nieuwe technologieën en het vinden van manieren om dingen anders te doen. Dus blijf ik op de hoogte van de nieuwste marketing trends.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan tijd door te brengen met mijn vijfjarige zoontje en yoga te beoefenen, en daarnaast hou ik van muziek luisteren. Ik ben ook gek op reizen en het ontdekken van andere culturen.


Chiara Gobitti, Digital Marketing specialist, werkt bij Habasit sinds 2015, is gestationeerd in Italië en een zware theeleut. Momenteel verantwoordelijk voor het websiteproject en social media.


Ik ben eerlijk en recht door zee, ik hou van uitdagingen, creativiteit en ik ben een talenliefhebber. In een multiculturele omgeving maakt dit mijn werk heel interessant.

“Omdat ik van nature nieuwsgierig ben, stemde ik direct toe toen ik werd gevraagd om voor het websiteproject te werken en mijzelf uit te dagen. Het is geen gemakkelijke taak, maar met de hulp van het MarCom-team is alles gemakkelijker en leuker.”
Kim-An Phan, websiteproject-assistent / contentcoördinator in de VS, werkzaam bij Habasit sinds 2017, verantwoordelijk voor het creëren en coördineren van content voor Habasit webpagina's.


Het werken hier bij Habasit heeft me veel geleerd over teamwork. Ik realiseer mij hoeveel ik de synergie in ons team waardeer. Ons werk vloeit voort uit het synchroon lopen van de creatieve bijdrage en visie van elke persoon, op dezelfde manier als de noten van een mooi pianolied moeten worden gesynchroniseerd.

Het geeft mij een kick om getuige te zijn van de ontwikkeling en het resultaat van ons werk, omdat dit laat zien dat onze inspanningen de moeite waard zijn. Dat is ook precies wat ik verwacht van het werken aan de website – zien dat het een product wordt dat impact maakt op het bedrijf en de mensen.het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit