Beste lezer,

Vanaf deze plek wil ik u een voorspoedig 2020 toewensen waarbij ik hoop dat al uw persoonlijke en zakelijke wensen /doelstellingen gerealiseerd zullen worden dit jaar.

Een nieuw jaar vol met nieuwe uitdagingen waarbij wij, als uw vertrouwde leverancier, ook dit jaar weer klaar zullen staan om u te helpen met de beste producten te leveren voor uw toepassingen.

Ondanks alle onzekerheden waar we met elkaar mee te maken zullen krijgen blijft minimaal 1 aspect onveranderd en dat is het eten van voedsel. Wist u dat de kip het meest gegeten stukje vlees is ter wereld? In dit nummer leest u er meer over waarbij u versteld zult staan van alle getallen die genoemd worden. Bovendien zien we ook de toenemende trend van het produceren van vegetarisch producten, iets waar wij als Habasit actief aan meewerken. Daarnaast versturen we met elkaar meer en meer pakketjes wat zijn weerslag heeft op de ontwikkelingen op het gebied van material handling. Steeds meer is de automatisering in deze tak zichtbaar.

Ik wens u veel lees plezier en staan voor u klaar om gezamenlijk het onderscheid te kunnen maken.

Veel leesplezier,

Edward van Ravenswaaij
Country Manager Commercial Benelux
Edward van Ravenswaaij

HIGHLIGHTS

Uitgave 01/2020

Highlights wordt drie keer per jaar uitgegeven in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Turks, Nederlands, Chinees en Japans.

Circulatie: 21.000

Uitgever: Habasit Netherlands BV, Sluiswachter 14, NL-3861 SN Nijkerk, www.habasit.nl
Habasit Belgium NV, Leuvensesteenweg 542, unit A, 1930 Zaventem, www.habasit.be

Redactie: Anna Marcol, Sonja Strimitzer

Hoofdredacteur: Sonja Strimitzer

Co-redacteur: Edward van Ravenswaaij

Redactie: Shelby Stuart (ST)

E-mail: highlights@habasit.com

Vormgeving en lay-out: IKROPKA

Het gebruik van artikelen (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

het laden van een website

wacht alsjeblieft...

HIGHLIGHTS / archief

HABASIT HIGHLIGHTS / select location

Habasit